Gratis juridisch advies

Onze klanten

Juridisch Partner voor het MKB

Omnius Juristen is juridisch (kennis)partner is van verschillende brancheorganisaties en MKB-Nederland. Dankzij de betaalbare kwaliteit en branchespecifieke ervaring, spreken we de taal van bedrijven in het MKB. Wij behartigen uw belangen of adviseren u omtrent juridische kwesties -snel, duidelijk en daadkrachtig- zodat u zich kunt richten op de kernactiviteiten van de onderneming. Wij weten wat er speelt in diverse sectoren en zijn op de hoogte van de laatste juridische ontwikkelingen in verschillende branches.

Omnius Juristen is Juridisch partner van onder andere:

Anbos

ANBOS

Brancheorganisatie voor schoonheidsspecialisten
ANBOS is de branche-organisatie voor bijn a 5.000 gediplomeerde schoonheidsspecialisten en behartigt de belangen van haar leden op vakinhoud, kwaliteit & ondernemerschap. ANBOS leden wordt erkend als de woordvoerder van de schoonheidsspecialisten. Zowel binnen de branche alsmede door de overheid, nationale en internationale organisaties.

 

 

 

 

Anbos

BGNU

Brancheorganisatie voor schoonheidsspecialisten
BGNU is de nationale brancheorganisatie waarin kwaliteitsgerichte uitvaartondernemers samenwerken aan een gezonde bedrijfstak. Alle aangesloten uitvaartondernemingen zijn in het bezit van het onafhankelijke Keurmerk Uitvaartzorg. Een garantie voor transparante dienstverlening en uitstekende ondersteuning.

 

 

 

 

FGZ

FGZ

Federatie Goud en Zilver
De Vereniging Goud- en Zilversmeden (VGZ) behartigt de belangen van de Nederlandse goud- en zilversmid en van de leden in het bijzonder. De vereniging werkt samen met de verenigingen van juweliers- en uurwerkmakers (NJU) en van groothandelaren en fabrikanten van sieraden en horloges (VIGROS). Samen vormen deze drie verenigingen de overkoepelende brancheorganisatie Federatie Goud en Zilver.

 

 

 

 

Fit! Vak

Fit!vak

Brancheorganisatie van erkende sport- en bewegingscentra
Fit!vak is de brancheorganisatie van erkende sport- en bewegingscentra en steunt de aangesloten ondernemers op het gebied van bedrijfsvoering, personeel, kwaliteit, product- en methodiekontwikkeling. Fit!vak promoot het product fitness en de daarbij behorende activiteiten en diensten.

 

 

 

 

Focwa

FOCWA

Federatie van Organisaties in de Carrosserie- en Wagenbouw en Aanverwante bedrijven
FOCWA is een actieve Nederlandse ondernemersvereniging met ruim 2.200 aangesloten bedrijven. Alle activiteiten van FOCWA zijn erop gericht om leden te helpen en te stimuleren het uiterste uit hun ondernemerschap te halen.

 

 

 

 

FOSAG

FOSAG

Koninklijke Vereniging Federatie van Ondernemer in de Schilders-, Onderhouds-, metaalconserverings- of Glaszetbranche
De FOSAG -die intussen al meer dan 125 jaar bestaat- staat voor Ondernemersvereniging schilders-, onderhouds-, metaalconserverings- en glasbranche. Als ondernemersvereniging vertegenwoordigt FOSAG 80% van de branche, gerekend naar het totale omzetvolume van de lidbedrijven en is landelijk actief via sectorverenigingen, regionale- en plaatselijke afdelingen.

 

 

 

 

International-Security-Partners

International Security Partners

International Security Partners is opgericht om klanten te ondersteunen om schade en schande te voorkomen, te beperken en te beheersen. Vanuit deze missie worden -met enorme passie- vele klanten in binnen- en buitenland geholpen. ISP is een toonaangevende organisatie ten aanzien van risicomanagement, gericht op criminaliteit gerelateerde risico's. Klanten worden als partners beschouwd en vanuit dat partnership worden problemen gezamenlijk opgelost.

 

 

 

 

kijkshop-logo

Kijkshop

Kijkshop B.V. is onderdeel van Klockgrossisten i Norden Netherlands BV (KIN). Naast het winkelconcept met 104 vestigingen door heel Nederland is Kijkshop eind 1999 ook via het online kanaal gestaag gegroeid. Kijkshop heeft dominante marktaandeelposities in diverse subgroepen zoals (prepaid) mobiele telefoons, huishoudelijke apparaten en persoonlijke verzorging.

 

 

 

 

kijkshop-logo

Lucardi

Lucardi juwelier is de grootste juweliersketen in Nederland en met een landelijke dekking en een online webshop. Voor de laatste trends op het gebied van sieraden en horloges. Hip en trendy, maar nog belangrijker: de betaalbare prijs. Lucardi bestaat sinds 1988, toen nog bekend onder de naam Luigi Lucardi. Op 29 mei 2006 is Lucardi overgenomen door Klockgrossisten i Norden AB. Het hoofdkantoor van dit concern is gevestigd in Stockholm, Zweden.

 

 

 

 

NAPK

NAPK

Nederlandse associatie voor Podiumkunsten
De NAPK is belangenbehartiger, dienstverlener en werkgeversorganisatie voor ruim 140 instellingen (theater, dans, orkesten en muziekensembles). Hiermee zijn de NAPK leden een substantiële vertegenwoordiging van het podiumkunstenveld. De NAPK draagt bij aan de zichtbaarheid, positionering, goed werkgeverschap en goed ondernemerschap en een professionele bedrijfsvoering van en binnen de podiumkunsten in Nederland. Daartoe opereert zij als brancheorganisatie slagvaardig, proactief en vraag gestuurd.

 

 

 

 

NVDO

NVDO

De Nederlandse Vereniging voor Doelmatig Onderhoud
De NVDO is dé toonaangevende brancheorganisatie die -middels belangenbehartiging, kennisoverdracht en netwerken- ondersteuning biedt aan bedrijven en personen die bij de besluitvorming op het gebied van Beheer en Onderhoud betrokken zijn en daarmee de Nederlandse onderhoudssector als 's werelds beste helpt te presteren.

 

 

 

 

OSB

OSB

Ondernemersorganisatie Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten
De OSB is de werkgeversorganisatie van de schoonmaak- en glazenwassersbranche in Nederland. Wij behartigen de belangen van onze 500 leden, die met 120.000 medewerkers 80% van de totale omzet van de markt realiseren. Bedrijven die zich voornamelijk op de zakelijke markt richten zoals de schoonmaak van kantoren, glazenwassen, gevelbehandeling, calamiteitenreiniging, treinen, vliegtuigen, scholen en reiniging in de voedingsmiddelenmiddelenindustrie.

 

 

 

 

SNF

SNF

Stichting Nederlandse Fotovakhandel
SNF is in 1982 opgericht als werkgeversorganisatie van de Nederlandse fotovakhandel. Er zijn momenteel circa 800 fotohandelaren bij de SNF aangesloten. De SNF is het centrale aanspreekpunt voor tal van partijen waarbij met name de overheid een zeer belangrijke plaats inneemt.

 

 

 

 

VACO

VACO

Bedrijfstakorganisatie voor de banden- en wielenbranche
Ruim 750 bedrijven uit de Nederlandse banden- en wielenbranche (circa 90%) zijn aangesloten bij Vereniging VACO. Deze bedrijven zijn allen VACO Erkend. In de totale branche zijn ongeveer 10.000 mensen werkzaam. De activiteiten van de vereniging omvatten onder meer een actieve lobby in Brussel en Den-Haag en belangenbehartiging op juridisch, financieel en sociaal gebied. Ook is er veel aandacht voor arbo- en milieuzorg. Vereniging VACO is ook branchevertegenwoordiger in het overleg over de CAO.

 

 

 

 

VHG

VHG

Branchevereniging voor ondernemers in het groen
VHG adviseert en behartigt de belangen voor ruim 1.400 bedrijven in de groene sector. De VHG ondersteunt haar lidbedrijven in haar bedrijfsvoering en in het bevorderen van een leefbare samenleving door middel van aanleg en onderhoud van het groen in de leefomgeving. De VHG bestaat uit 9 regionale afdelingen, een ledenraad, vakgroepen, het bestuur en een landelijk bureau.

 
Neem contact op

7 dagen per week geopend
ma. tot do. 8:00 tot 20:00 uur
vr. 8:00 tot 18:00 uur
za. en zo. 12:00 tot 16:00 uur
(feestdagen gesloten)

Omnius Juristen
Energiestraat 5b
1411 AN Naarden

Postbus 5512
1410 EA Naarden

kvk: 02075078
btw: NL810162064B01